Aperitive rulouri cu ciuperci si ardei

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 27 Noi 2017 | 8289 vizualizari

 

tarte si placinte rumenite si iscusite
Folosind această umplutură delicioasă și foi de plăcinte, puteți pregăti mici plăcințele. De această dată, eu am optat pentru rulouri, pentru că mi s-au părut mai interesante.

 

INGREDIENTE

  • 250 g ciuperci proaspete
  • 1 ceapă
  • 1/2 ardei gras roșu
  • 1 legătură pătrunjel
  • 6-8 foi de plăcintă
  • 100 g unt
  • sare
  • piper
  • 1 gălbenuș + 2 linguri lapte
  • semințe de susan
Portii: 9
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aperitive rulouri cu ciuperci si ardei:

Ciupercile curățate și spălate, le tai felii și le pui la fiert în apă cu puțină sare, pentru 5 minute. Le scurgi bine de apă și le mărunțești cu ajutorul blenderului.

În 50 g unt topit călești ceapa tocată, apoi adaugi ciupercile mărunțite, ardeiul spălat și tăiat cubulețe, sare și piper după gust. Lași să se pătrundă gusturile și adaugi pătrunjelul spălat și tocat mărunt, omogenizezi și lași să se răcească compoziția.

Topești celelalte 50 g unt și apoi, cu pensula, ungi foile de plăcintă tăiate dreptunghiuri.

Pe două dreptunghiuri pui 1-2 linguri de compoziție, o rulezi și o așezi în tava tapetată cu hârtie de copt. După ce faci toate rulourile, le ungi cu gălbenuș amestecat cu lapte și presari semințele de susan. Le coci 15 minute la foc mediu.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Aperitive rulouri cu ciuperci si ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]