Ardei cu branza de burduf

de MIUTA in Aperitive / Garnituri, 9 Noi 2010 | 10744 vizualizari

 

Foarte gustosi ,aromati si usor de pregatit.

 

INGREDIENTE

  • 5 buc.ardei(sa fie de culoare verde,portocalii si rosii)
  • 500g branza de burduf,
  • 200g unt,
  • o ceapa de marime potrivita,
  • boia de ardei dulce si marar verde tocat                                    
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei cu branza de burduf:

Se curata ardeii,se scot semintele,se spala bine si se pun la scurs.

Pachetul de unt se mixeaza spuma si se adauga pe rand cate putina branza de burduf pana se pune toata.Rezulta o crema de branza spumoasa in care se pune o ceapa de marime potrivita tocata marunt.

Ardei rosii i-am umplut cu crema de branza alba.Am impartit in doua crema de branza ramasa si am pus marar tocat in una iar in cealalta am pus boia de ardei dulce.Eu nu am mai pus sare in crema  deoarece era branza sarata.Cele doua creme se pun in ardei dupa preferinta.Poti alege ardeiul portocaliu pentru crema cu marar si cel verde pentru crema cu boia.Arata foarte bine ca aperitiv si sunt foarte gustosi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei cu branza de burduf" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu ciuperci