Ardei umpluti

de nico15 in Porc, 5 Noi 2010 | 6251 vizualizari

 

Traditional 100%

 

INGREDIENTE

  • 5-6 ardei
  • 1-2 dovlecei
  • 2 rosii
  • 2-3 cutii de ciuperci
  • 6 cepe
  • 1 l suc de rosii
  • 150 g orez
  • 1-2 morcovi
  • ulei,
  • sare, piper
  • 600-700 g de carne in amestec(porc/vita)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Ardeii se spala, li se taie capacul si se scoate cotorul, la fel se procedeaza si cu rosiile, dovlecelul se taie in 2 bucati.

Se trece la pregatirea carnii,

Se toaca ceapa(3 cepe) sau se rade la fel si morcovul, dupa care se caleste pe foc, ciupercile se spala se taie si ele marunt si se calesc impreuna cu cepa, morcovul, dupa ce sunt calite se adauga in carne unde se adauga si orezul care a fost in prealabil spalat, se sareaza si pipereaza se adauga aproximativ 200 ml de pasta de tomate, se amesteca, dupa care se mai pun pe foc 10 minute.

Se umplu legumele: ardeii, dovleceii, rosiile cu amestecul rezultat si se vor pune la prajit intr-o craticioara in care am pus in prealabil ulei se vor prajii pe toate partile. Dupa care ii scoatem si ii asezam in alta cratita, vom rade si celelalte cepe si le vom adauga peste ardei, care au fost prajiti in prealabil. Vom adauga restul de suc de rosii se sareaza, pipereaza si se da la cuptor, aproximativ 40 de minute. Se lasa sa scada sosul in care fierb ardeii, dupa care se incearca ardeii iar daca sunt facuti se scot si se pot servii cu smantana.

Pofta Buna

TIPS-URI

1

Ardeii se prajesc in prealabil, ca in imaginiloe alaturate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj