Ardei umpluti

de nadea68 in Mancaruri cu carne, 15 Iul 2013 | 5096 vizualizari

 

Vara din meniul nostru nu pot lipsi ardeii umpluti!!mai ales daca ardeii sunt din gradina noastra :)

 

INGREDIENTE

  • 10-12 ardei mici
  • 500 g carne (vita+porc)
  • 1/2 cana orez
  • 2-3 rosii
  • 1 ceapa
  • o legatura marar
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Mai intai spalam si taiem cotorul de la ardei, curatam de seminte.

Intr-o tigaie punem ulei si calim ceapa cu orezul cateva minute.Adaugam sucul de rosii proaspete si mai lasam pe foc pana se restrange un pic.

Intr-un bol punem carnea peste care adaugam orezul+ceapa+suc de rosii.Se pune sarea,piperul cimbrul si mararul taiat marunt.

Amestecam ingredientele bine.

Se umple fiecare ardei si se pune un capac taiat dintr-o rosie.

Intr-o oala se aseaza ardeii se oparesc cu apa ferbinte amestecata cu un pic de suc de rosii .Se dau la fiert 20 minute la foc mare dupa care se reduce focul si se la sa pana orezul e gata fiert.

Se acompaniaza cu smantana.

POFTA BUNA!!

 

TIPS-URI

1

ardeii dupa ce dau in clocot se pot baga la cuptor

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

nadea68 1

05.08.2013, 18:02

Ana_O 1

03.12.2013, 15:51

mi-au iesit perfect deliciosi, ms pt reteta!

nadea68 1

03.12.2013, 22:33

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort mimosa.

de Adele 4

la 08:32

Mini tarte cu cremă de iaurt și afine - Rapide și delicioase

ieri la 07:46

Bomboane Tiramisu - Delicii rapide și savuroase

pe 19.11 la 07:37

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]