Ardei umpluti

de Miha in Pui, 15 Mai 2009 | 11487 vizualizari

 

Nu-i asa ca vi s-a facut dor de o portie delicioasa de ardei umpluti? :D

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 1/2 cana orez
  • 2 cepe
  • 1 ou
  • 1 morcov
  • 3 linguri ulei
  • 300 ml suc de rosii
  • verdeata
  • sare,piper si cimbru
  • 6 ardei
  • 1 rosie
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti:

Ardeii se spala,se scot cotoarele,se scutura de seminte si se lasa cu gura in jos sa se scurga.

Carnea o tocam impreuna cu verdeata,ou,morcov,sare,piper si cimbru.

Ceapa o calim putin in ulei,adaugam 100 ml suc de rosii si orezul spalat. Lasam la fiert pana scade sucul de rosii.

Lasam la racit,dupa care amestecam cu carnea tocata.Cu acest amestec umplem ardeii.Le punem capace din felii de rosie.

Se aseaza intr-o cratita ,fie culcati fie cu gura in sus.Adaugam o cana de apa si restul de suc de rosii amestecat cu putin cimbru si sare.

Acoperim si dam la cuptor pentru 40 de minute.

Se servesc cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Miha 1

16.05.2009, 21:59

Jamie,asa-i ca nu stii a face ardei umpluti?

Miha 1

16.05.2009, 22:01

Ala,de-acu daca or sa apara si ardei de-ai nostri,adica mai ieftini ii voi face si eu destul de des.Ne plac mult si nu e asa multa munca,cum e la sarmale.

Miha 1

16.05.2009, 22:01

Luminita,nu mai am,dar mai facem daca se anunta oaspeti la masa...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

Rondele de ceapa pane, la tigaie – delicioase si simplu de facut

de vasimur 4

pe 21.11 la 11:23

Mini rulade de cotlet de porc - Savoare maximă într-un preparat excelent

pe 21.11 la 11:02

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]