Ardei umpluti cu baby spanac si cus-cus

de anuta in Mancaruri de legume, 11 Iun 2019 | 5524 vizualizari

 

O propunere pentru sezonul legumelor proaspete!

 

INGREDIENTE

  • ardei grasi mai micuti
  • o ceasca de cus-cus,
  • 300 g baby spanac,
  • 1 ceapa,
  • sare
  • condimente uscate (dafin, piper, oregano, cimbrisor, maghiran)
  • ulei,
  • oua de prepelita,
  • 1 lingurita de pasta de tomate,
  • cateva boabe de piper,
  • ulei de masline,
  • marar
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu baby spanac si cus-cus:

Ardeii se spala, se taie pe lung in 2 si se indeparteaza cotorul cu seminte.

Se caleste iute ceapa tocata marunt si se adauga baby spanacul oparit si trecut pe sub jet de apa rece si apoi scurs bine si cus-cusul oparit cu apa fiarta si lasat 10 minute acoperit sa se inmoaie. Se adauga si un pic de pasta de tomate, se sareaza si condimenteaza si se adauga marar tocat fin.

Se umplu jumatatile de ardei cu acest amestec, se aseza in tava unul langa altul, se adauga pana aproape de buza lor apa in care am adaugat un strop de ulei de masline, cateva crengute de oregano verde (daca avem, cateva boabe de piper si dam la cuptor cca 20 minute. Se scoate cu grija, spargem cate un ou de prepelita deasupra si mai lasa sa se inchege ouale, cca 10 minute.

Se servesc calzi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu baby spanac si cus-cus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta cu spanac si telemea