Ardei umpluti cu carne

de silvi0ara in Mancaruri cu carne, 15 Noi 2010 | 4884 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 ardei grasi potriviti,
  • 600g carne tocata manzat (se poate folosi orice fel de carne) 
  • 1ceapa tocata marunt
  • 2 linguri orez
  • 1 lingura pasta de tomate
  • 1 ou
  • 1 lingura pesmet alb
  • sare, piper
  • o jumatate lingurita menta proaspata (se poate si uscata)
  • Sos:
  • 2 linguri pasta de tomate
  • 1 lingurita faina
  • sare si piper
  • apa  
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne:

Se amesteca toate ingredientele si se umplu ardeii spalati si curatati.

Se aseaza intr-o cratita in care se pune putin ulei de masline si se prajesc putin pana capata o culoare aramie.

Se face sosul din pasta de tomate amestecat cu faina, sare, piper si se adauga apa cat sa acopere ardeii. Se lasa la foc circa 1 ora si jumate. La sfarsit se mai presara putina menta proaspata. Se servesc cu smantana sau iaurt. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 400 lei
1299.99 lei
899.99 lei

Barista Max + Espresso Machine

- 500 lei
2999.99 lei
2499.99 lei

COMENTARII (6)

vanilla 1

19.11.2010, 16:02

ma servesc si eu cu un ardei !!!

Cris2711 1

23.12.2010, 19:00

si ce imi mai place Craciun Fericit

Rahela Velicu 1

25.06.2021, 23:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftele marinate