Ardei umpluti cu carne

de Gicuta in Porc, 10 Aug 2015 | 5801 vizualizari

 

Satiosi si gustosi

 

INGREDIENTE

  • 10 ardei grasi
  • 500 g carne de porc
  • o ceapa
  • 3 linguri cu orez
  • un ou
  • 400 ml suc de rosii
  • o lingura cu amidon alimentar
  • 1 legatura cu patrunjel
  • sare
  • piper
  • o rosie mare ,pentru capace
  • 50 ml ulei
  • smantana pentru servit ( optional)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ardei umpluti cu carne:

Carnea impreuna cu ceapa o trecem prin masina de tocat.

Adaugam oul,orezul spalat, 1/2 legatura patrunjel tocat si condimentam cu sare si piper.

Omogenizam bine si dam deoparte.

Ardeii ii curatam de cotoare si seminte, ii spalam si ii punem la scurs.

Luam cu o lingurita din compozitia de carne si ii umplem .

Rosia o taiem rondele subtiri pe care le vom folosi drept capace ardeilor.

Ardeii ii asezam intr-o cratita in care am pus uleiul si ii calim putin cat sa-si dezvolte aroma.

Turnam apa pana la nivelul lor, lasam sa dea in clocot, indepartam spuma formata si dam cratita la cuptor .

La jumatatea prepararii ardeilor adaugam sucul de rosii si amidonul dizolvat in putina apa.

Cand sunt fierti presaram restul de patrunjelul tocat.

Ii servim  calzi cu smantana deasupra.

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ardei umpluti cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Orez turcesc cu carne de porc