Aripioare crocante, marinate

de gaby_duceag in Pui, 18 Aug 2010 | 9355 vizualizari

 

Astazi a postat Anisoara reteta ei de aripioare si cum nu aveam idee ce sa gatesc, am executat-o. Multumesc mult Anisoara

 

INGREDIENTE

  • o caserola aripioare pui
  • piper boabe
  • o caciulie de usturoi
  • foi de dafin
  • 3-4 linguri miere
  • sare
  • ulei
  • tarhon
  • 400 gr ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare crocante, marinate:

Aripioarele de pui le spalam bine , le curatam perii si la taiem bucati mai mici.

Punem la fiert 1,5 kg apa in care adaugam mierea, sare dupa gust, piperul, foile de dafin si tarhonul. Dupe ce au fiert aproximativ 10-15minute, racim si adaugam usturoiul presat.

Marinata o tunam peste aripioare si lasam pentru 4 ore la rece. (eu am lasat doar doua, ca n-am avut timp:))) )

Uleiul il incingem bine, bine intr-un ceaun si punem pe rand aripioarele. Le rumenim frumos pe toate partile. Se fac foarte repede.

Noi am papat cu cartofi prajiti si sos de usturoi cu smantana.

 

Sursa

 

TIPS-URI

1

Anisoara, astept reteta sosului. pup mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare crocante, marinate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 06:40

Bulz cu brânză de burduf - Varianta gustoasă și rapidă la cuptor

pe 26.11 la 11:51

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

pe 25.11 la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]