Aripioare de pui crocante

de Mirela_Tilvescu in Pui, 15 Sep 2012 | 14763 vizualizari

 

Desi ingrasa foarte mult pentru ca sunt prajite in ulei,sunt delicioase.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg aripioare de pui
  • zeama de lamaie
  • sare si piper
  • faina
  • 2 oua
  • pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare de pui crocante:

Se asezoneaza aripioarele cu zeama de lamaie,sarea si piperul si se lasa timp de 15 min.Apoi se trec prin faina,ouale batute si ultima oara prin pesmet,dupa care se pajesc in mult ulei incins pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare de pui crocante" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

iry-gabriela 1

15.09.2012, 15:51

tot vreau sa gust chear daca ingrasa.....

Mirela_Tilvescu 1

15.09.2012, 16:13

Tot incerc sa evit prajelile si grasimile,dar nu prea reusesc.Cu astfel de retete uit de fiecare data de mancarea fara grasimi.

adry88 1

16.09.2012, 14:46

delicioase

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

ieri la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

ieri la 10:02

Cartofi cu piept de pui gratinați la cuptor - Rețeta simplă și foarte gustoasă

pe 17.01 la 16:57

Pui în stil asiatic - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 17.01 la 11:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi si aripioare "usturoiate"