Aripioare glazurate si cartofi acordeon

de slowfoodcuisine in Pui, 2 Mar 2011 | 4618 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -aripioare de pui
  • -cartofi
  • -usturoi
  • -sare, piper, busuioc
  • -ulei de masline
  • -zeama de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Aripioare glazurate si cartofi acordeon:

Spalam, taiem aripioarele.

Cartofii in curatam de coaja si ii taiem feliute subtiri, dar nu total, doar pana la baza lor, astfel incat sa arate ca un acordeon. Punem totul in cuptorul incins, intr-o tava pe hartie de copt. Pregatim o pasta din usturoi frecat cu sare, ulei de masline si zeama de lamaie. Asezonam cu piper si busuioc si glazuram totul cu pasta obtinuta. Coacem timp de 25-30 minute la 200 grade, sau pana ce se rumenesc carnea si cartofii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Aripioare glazurate si cartofi acordeon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu cartofi si rosii cherry