Baton de cacao

de Corinuta in Dulciuri, 20 Oct 2010 | 20112 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g zahar
  • 100 ml apa
  • 100 g unt 
  • 50 g cacao
  • 250 g lapte praf
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Baton de cacao:

Se pune la fiert apa cu zaharul,untul si cacaua si se lasa sa dea in clocot amestecand mereu. Dupa cateva clocote se ia de pe foc si se adauga laptele praf amestecand pana la omogenizare. 

Se pune folie alimentara intr-o tava in care se toarna compozitia. Se lasa sa se raceasca dar nu se da la frigider, dupa care se taie bucati.

 

TIPS-URI

1

Se pot adauga samburi de nuca, alune, stafide....mie-mi place simplu, nu-s mofturoasa:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Baton de cacao" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]