Betisoare cu anason

de lira in Dulciuri, 4 Aug 2010 | 4366 vizualizari

 

Un soi de piscoturi cu aroma de anason

 

INGREDIENTE

  • 250 g faina
  • 3 oua
  • 200 g zahar
  • 1/2 plic de praf de copt
  • 2 lingurite seminte de anason
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Betisoare cu anason:

Ouale si zaharul se bat spuma cu mixerul, dupa care se adauga treptat faina amestecata cu praful de copt.

La sfarsit adaugam semintele de anason si mai amestecam putin. Compozitia rezultata este o compozitie destul de moale (curge), asemanatoare cu cea de chec. Punem compozitia intr-o punga de ornat si inr-o tava cu hartie de copt formam betisoare de aproximativ 5 cm. Tava se da la cuptor pentru 15-20 minute pana se rumenesc

Cand sunt scoase de la cuptor sunt crocante, iar pe a doua zi au inceput sa se inmoaie putin. As putea spune ca au exact consistenta piscoturilor, dar cu o aroma deosebita data de anason.

Daca ti-a placut reteta noastra "Betisoare cu anason" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

mena29 1

05.08.2010, 06:45

Rocsi 1

05.08.2010, 11:56

cred k tare bune sunt

lia maria 1

05.08.2010, 12:23

as vrea si eu unulsa gust cum e

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf

de RODIMUR 8

la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere

de oanapl 7

ieri la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci

de oanapl 7

ieri la 20:07

Placinta cu branza si iaurt

de oanapl 7

ieri la 18:56

 Tort Valentina- capsuni si ciocolata

pe 24.01 la 20:30

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu ricotta si capsuni "Vis de fructe"