Bezele

de LUK in Prajituri, 26 Iun 2011 | 6107 vizualizari

 

Dupa reteta Laurei Adamache.Multumesc.

 

INGREDIENTE

  • 50 gr zahar tos
  • 50gr zahar pudra
  • 2 albusuri de ou
Portii: 20
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele:

  Albusurile se bat spuma tare impreuna cu zaharul tos.Cand sunt tari incorporam treptat si zaharul pudra.Cu ajutorul seringii pt ornat torturi(posh) formam bezelele pe care le coacem in cuptor la 80-100 grade timp de o ora,in tava in care am pus hartie de copt.Dupa ce a trecut o ora stingem focul si le lasam in cuptor sa se usuce pana cand se raceste cuptorul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]