Bezele

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 23 Feb 2015 | 5592 vizualizari

 

A fost pentru prima oara cand am facut bezele, de aceea nici nu prea am stiut cand sunt gata, iar unele (mai barosane) au fost mai nefacute, dar au fost foarte bune. Am tot citit ca trebuie sa las usa cuptorului intredeschisa si asa am procedat si eu.

 

INGREDIENTE

  • doua albusuri;
  • un praf de sare;
  • 6 linguri zahar;
  • 2-3 picaturi de colorant rosu.
Portii: 30
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, dupa care se adauga zaharul si se mai mixeaza pana cand se intaresc. Jumatate din compozitie se pune intr-un posh pentru ornat si se formeaza bezelele pe o tava tapetata cu hartie de copt. In cealalta jumatate se adauga 2-3 picaturi de colorant si se mixeaza pana cand se obtine uniform culoarea roz. Se formeaza bezele si din aceasta compozitie, dupa care se dau la cuptor, cu usa intredeschisa.

TIPS-URI

1

Daca albusurile incep sa se lase de la colorant, mai adaugati o lingura de zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

diaconta 1

24.02.2015, 10:10

Eu zic ca ti-au iesit frumos.
Nici eu nu stiu sa coc bezele.

Corinuta 1

24.02.2015, 11:43

Frumoase!

mirela0911 1

24.02.2015, 14:24

Frumusele!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâinici fără frământare - Super simple și gustoase

ieri la 11:02

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

pe 04.11 la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]