Bezele

de Andra_Constantinescu in Dulciuri, 23 Feb 2015 | 5290 vizualizari

 

A fost pentru prima oara cand am facut bezele, de aceea nici nu prea am stiut cand sunt gata, iar unele (mai barosane) au fost mai nefacute, dar au fost foarte bune. Am tot citit ca trebuie sa las usa cuptorului intredeschisa si asa am procedat si eu.

 

INGREDIENTE

  • doua albusuri;
  • un praf de sare;
  • 6 linguri zahar;
  • 2-3 picaturi de colorant rosu.
Portii: 30
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele:

Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare, dupa care se adauga zaharul si se mai mixeaza pana cand se intaresc. Jumatate din compozitie se pune intr-un posh pentru ornat si se formeaza bezelele pe o tava tapetata cu hartie de copt. In cealalta jumatate se adauga 2-3 picaturi de colorant si se mixeaza pana cand se obtine uniform culoarea roz. Se formeaza bezele si din aceasta compozitie, dupa care se dau la cuptor, cu usa intredeschisa.

TIPS-URI

1

Daca albusurile incep sa se lase de la colorant, mai adaugati o lingura de zahar.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

diaconta 1

24.02.2015, 10:10

Eu zic ca ti-au iesit frumos.
Nici eu nu stiu sa coc bezele.

Corinuta 1

24.02.2015, 11:43

Frumoase!

mirela0911 1

24.02.2015, 14:24

Frumusele!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - omleta spaniola simpla si gustoasa

de vasimur 4

ieri la 15:54

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

Supă rece de castraveți - Răcoritoare și plină de savoare

pe 03.07 la 09:48

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bezele cu migdale