Bezele

de Adinacarla in Dulciuri, 1 Iun 2010 | 6172 vizualizari

 

Azi m-am incumetat sa fac si eu bezele...nu sunt aspectuase precum cele vazute pe aici dar au iesit bune la gust

 

INGREDIENTE

  • 2 albuse
  • 150g zahar
  • esenta rom
  • 1 lingurita cacao
  • 1praf de sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bezele:

Se bat bine albusele cu praful de sare pana se intaresc, apoi se adauga esenta de rom si se continua sa se bata. Se adauga treptat zaharul si se bate incontinuare pana cand ramane pe paleta mixerului.

Apoi se pune pe abur si se continua sa se bata pana cand se topeste tot zaharul.

Inainte de a le coace se adauga o lingurita de cacao.
se coc in cuptor cu usa intredeschisa....40 de minute atat le-am tinut eu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bezele" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu dovleac și cremă de brânză - Pufoase, fragede și aromate

pe 18.11 la 10:45

Aripioare de pui cu iaurt grecesc- Savuroase, fragede și aromate

pe 17.11 la 10:45

Prajitura cu dragoste ( Leontina 55 )

pe 15.11 la 13:17

TOP
utilizatori

oanapl

1000 puncte

abstract01

400 puncte

Sidy

203 puncte

Adele

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]