Biftec tartar cu sos gorgonzola

de Bucataras in Vita, 7 Mar 2012 | 4866 vizualizari

 

O reteta cu gorgonzola ce merita incercata daca va place biftecul

 

INGREDIENTE

  •  Ingrediente:
  • Muschi de vita
  • 1 cana de gorgonzola dolce IGOR
  • 1 cana de smantana
  • 1 cana de maioneza
  • Legume fierte, la alegere
  • Telina pentru decor
  • Vin
  • Zahar
  • Mirodenii
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biftec tartar cu sos gorgonzola:

Fierbeti legumele impreuna cu putin zahar, mirodeniile si vinul, timp de 5- 6 ore. Strecurati-le si lasati sosul rezultat sa se raceasca.

Bateti maioneza impreuna cu gorgonzola dolce IGOR si apoi adaugati putin cate putin din smantana.

Continuati sa amestecati pana cand obtineti o textura cremoasa.

Pentru a servi – intindeti sosul de legume cu vin pe o farfurie, puneti biftecul tartar si acoperiti cu sosul de gorgonzola.

Decorati cu telina proaspata, taiata julienne.

advertorial produse marca Igor 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biftec tartar cu sos gorgonzola" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de vita cu rosii