Bilute de cascaval la cuptor

de LUK in Aperitive / Garnituri, 17 Ian 2011 | 5800 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1ou
  • 50-60gr cascaval
  • 2 cartofi de marime medie
  • sare,piper dup agust
  • 2 catei de usturoi
  • o crenguta mica de patrunjel
Portii: 15
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bilute de cascaval la cuptor:

 Cartofii se fierb foarte bine in coaja.Se racesc,se curata se rad pe razatoarea mica.Se pun intr-un castron.In acelasi castron punem cascavalul ras pe razatoarea mica,patrunjelul tocat marunt,cateii de usturoi curatati si dati pe razatoarea mica,oul,sare si piper.Amestecam bine toate ingredientele si facem bilute pe care le tavalim prin pesmet.Asezam bilutele in tava tapetata cu hartie de copt si le coacem in cuptorul preincalzit la foc mediu(145 de grade)cca o jumatate de ora..pana se rumenesc..

Daca ti-a placut reteta noastra "Bilute de cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

ieri la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

ieri la 11:45

Ciulama de ciuperci - Rețeta gustoasă de post

ieri la 10:23

Brioșe cu banane și ciocolată - Desert ușor și delicios

pe 27.02 la 09:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose din cartofi si branza in crusta de cascaval