Pachetele aperitiv

de irena in Aperitive / Garnituri, 20 Feb 2012 | 10843 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Foi placinta,
  • ulei masline.
  • Ptr umplutura:
  • svaiter/cascaval
  • sau ciuperci sote
  • sau carne tocata preparata.
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pachetele aperitiv:

Foile de placinta se taie in patrate de 10 cm si fiecare foaie se unge cu ulei de masline pe ambele parti. Se suprapun cate 2 patrate, iar in mijloc se aseaza umplutura si se strang astfel incat sa se formeze o punguta .Se coc pe hartia de copt in cuptorul incins la 220 C ptr 5 - 7 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pachetele aperitiv" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (23)

irena 1

21.02.2012, 09:30

Sunt foarte bune si a doua zi ,adica se pastreaza la fel de proaspete si crocante.In reteta am scris ca se pot umple si cu ciuperci,etc,,dar mai adaug ca se pot prepara si ca desert,iar ca umplutura poti folosi nuca tocata amestecata cu zahar,cacao si albus de ou,sau stafide sau rahat,etc.
Va multumesc si va doresc o zi buna !

mena29 1

22.02.2012, 21:17

okiiVerzi 1

27.02.2012, 18:50

simplu , frumos si bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Traistute cu ciuperci