Biscuiti cangur

de Sidy in Dulciuri, 1 Mar 2012 | 5568 vizualizari

 

Le zice asa ca iti scartie in gura si sar ca un cangur... buni de dat copiilor(nepotilor) linga un pahar cu lapte caldut.

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt sau margarina
  • 180 g zahar
  • 2 oua
  • 1 plic de zahar vanilinat
  • 350 g faina
  • 1/2 de pachetel praf de copt
  • 5 cescute( de cafea) cu fulgi de porumb
  • 100 g ciocolata taiata
  • 125 g stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti cangur:

Untul,zaharul,ouale,zaharul vanilat si faina se pun intr-un castron mare si se amesteca .Apoi se adauga urmatoarele ingrediente si se amesteca cu lingura cu grija. 

Cuptorul se incalzeste la 180°C. 

Tava se acopera cu hartie de copt si se unge. 

Cu mana se fac din aluat bile de marimea unei nuci ,care se pun in tava unsa la cativa cm distanta intre ele. 

La copt ,se vor lasa si vor deveni plate, de aceea trebuie lasata distanta. 

Se coc circa 30 de minute pana devin aurii. 

Vor fi mai moi la suprafata, dar inauntru sunt coapte . 

Daca incepeti sa mancati din biscuiti...nu va mai lasati de ei.

Pofta mare !

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti cangur" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

ieri la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

ieri la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cozonac impletit cu nuca si rahat