Biscuiti speculoos

de ana in Dulciuri, 22 Apr 2012 | 10032 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 50 gr migdale pudra
  • 125 gr unt
  • 1 ou
  • 200 gr faina
  • 200 gr zahar
  • 1 plic zahar vanilinat
  • 1 varf de cutit de scortisoara
  • 1 varf de cutit de nucsoara
  • un praf de ghimbir
  • 2 linguri cacao
  • 1 praf de copt.
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Biscuiti speculoos:

Mixam untul cu zaharul pana obtinem o consistenta pufoasa apoi incorporam celelalte ingrediente. Lasam compozitia sa se odihneasca 2 ore la rece . Modelam aluatul dupa imaginatie. Eu am format cilindri cu ajutorul foliei alimentare dupa care am taiat rondele. Puteti intinde aluatul pe folie alimentara si sa decupati cu diferite forme.

Asezam biscuitii pe tava tapetata cu hartie de copt si ii coacem la foc mediu.

Dupa ce se racesc devin crocanti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Biscuiti speculoos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salata in straturi cu legume si ton

de Rocsi 9

ieri la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

ieri la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

Biscuiți cu nutella și alune de pădure - Rețeta simplă și delicioasă

pe 27.11 la 06:40

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]