Bomboane cu cacao si rom

de gaby_duceag in Dulciuri, 9 Iul 2011 | 10134 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o foaie de pandispan cu cacao(din 3-4 oua)
  • 3 linguri lapte praf
  • 2 linguri cacao
  • 2 linguri gem capsuni (sau altfel)
  • o lingurita esenta rom
  • 50 gr unt
  • in plus - nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane cu cacao si rom:


Am facut zilele trecute, Arctic Roll.
Prima foaie de pandispan pe care am facut-o, desi calda s-a rulat perfect, atunci cand am desfacut-o s-o rulez pe inghetata, se rupea. Probabil am copt-o prea mult.
Asa ca am facut o alta, dar prima nu am aruncat-o.
Cu ingredientele adaugate pe langa, am facut aceste bomboane care sunt DELICIOASE. Asa de aromate si fine!

Am pus intr-un bol foaia, pe care am rupt-o bucati.
Am adaugat restul ingredientelor si , cu mana, am framantat bine amestecul.
Am format bilute pe care le-am tavalit prin nuca de cocos.

nota. daca amestecul e prea moale mai adaugati lapte praf sau nuca de cocos, daca e prea tare puneti cateva linguri de lapte rece; doar daca e cazul, mie mi-a iesit perfect compozitia.
Puteti pune in mijloc stafide sau alune.

Am dat bomboanele la rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane cu cacao si rom" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

RODIMUR

2101 puncte

vasimur

191 puncte

Valclaudia

100 puncte

cristinutanicolita

100 puncte

UrsanMihaela

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura dungata