Bomboane Raffaello

de Sim0na in Prajituri, 22 Apr 2012 | 12645 vizualizari

 

Pregatite special pentru Tea Party, organizat de Emily!

 

INGREDIENTE

  • 200 g unt
  • 400 g lapte praf
  • 200 g zahar pudra
  • 200 g nuca de cocos
  • 50 g nuca de cocos albastra
  • 150 ml smantana lichida dulce
  • migdale
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bomboane Raffaello:

Untul moale, lasat la temperatura camerei, l-am mixat bine cateva minute. Cand a devenit spuma am adaugat zaharul pudra continuand mixarea pana s-a topit zaharul. Am adaugat laptele praf, continuand sa amestec cu mana. Pentru ca compozitia a devenit groasa, am pus frisca lichida, putin cate putin, amestecand mereu. Am adaugat si nuca de cocos, si am format un aluat destul de tare pentru a putea fi manevrat.

Am luat cu mana cate o bucata de compozitia, punand in mijloc cate o migdala, si am format bilutele.

Le-am tavalit prin nuca de cocos, apoi le-am pus in foite speciale.

Din aceasta compozitie au iesit cca 85 de bucati. Si cum nu aveam cum sa dovedesc atatea... cele care au ramas le-am dat la frigider, unde pot fi pastrate cateva zile fara problema. Va servesc pe fiecare cu cate o bombonica! Cu ce ocazie?? Va spun data viitoare! ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Bomboane Raffaello" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (34)

Sim0na 1

23.04.2012, 20:41

rocsi_1612, este prima oara cand folosesc frisca lichida... pana acum puneam smantana, dar imi place mai mult varianta asta. Pup

Sim0na 1

23.04.2012, 20:41

Maria68, multumesc!

Sim0na 1

23.04.2012, 20:42

mon

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Tosca dietetica