Bors cu spanac

de Alina26 in Ciorbe, 6 Oct 2014 | 8363 vizualizari

 

E foarte simplu de facut.Noua ne place mult si mai ales fetiței mele... :)

 

INGREDIENTE

  • 500 g spanac proaspat
  • 5 fire ceapa verde
  • 5 fire de pătrunjel
  • 5 fire de leuștean
  • 2 oua
  • sare
  • ulei
  • Zeama de la o lamaie
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors cu spanac:

1. Am spalat spanacul si l-am lasat la scurs. 

2. Am pus uleiul la incins, tocam ceapa spalata si o punem la calit.

3. Taiem si spanacul potrivit si punem peste ceapa. Adaugam apa cat culrinde si lasam sa fiarba cir a 10 minute.

4. Batem bine 2 oua si cu ajutorul unui polonic punem putina zeama de la bors pana oul devine fierbinte. 

5. Adaugam patrunjely si leusteanul tocat marunt, zeama de lamaie sisare .Mai lasam sa fiarba 5 minute.

6. Stingem focul si punem oul .Amestecam.

Pofta buna! !!!!

Noi am servit calda cu ceapa verde.

TIPS-URI

1

Puteti pune si spanac congelat.

2

Puteti pune bors magic daca aveti, iesa putin mai acru.

3

Putei inlocui oul cu iaurt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors cu spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba usoara si consistenta de legume si piept de pui