Bors de perisoare

de brunetica in Ciorbe, 7 Mar 2012 | 4110 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g. carne tocata amestecata vita cu porc
  • 1 ardei gras
  • o ceapa
  • 1 dovlegel
  • 2 morcovi
  • 2 ramurele de telina
  •  o lingurita de patrunjel verde tocat 
  • o lingurita de leustean tocat
  • 2 cubulete de delikat
  • 500 ml. bors proaspat de casa
  • 3-4 lingurite ulei de masline
  • 2-3 lingurite de bulion
  • o crenguta cimbru
  • 3 oua
  • 2 lingurite de gris
  • 100 grame de orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors de perisoare:

Curatam legumele, le spalam si le tocam . Intr-o oala punem apa la fiert adaugam legumele tocate si orezul . Adaugam cubuletele de delikat sa dea gust, piper,  sare si ulei de masline. Cat timp fierb legumele formam perisoarele. Carnea tocata o punem intr-un bol adaugam piper, sare, gris, ouale si un pic de orez si amestecam bine ingredientele si incepem sa formam perisoarele. 

Cand au fiert legumele cu orezul adaugam borsul dupa gust, lasam sa dea intr-un clocot si adaugam perisoarele si lasam la fiert , cand perisoarele sunt fierte adaugam crenguta de cimbru, patrunjelul , leusteanul si bulionul. Lasam sa dea in cateva clocote si il servim cu ardei iute si paine crocanta .

TIPS-URI

1

pentru cei care le place borsuletul dres cu samtanica puteti folosi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors de perisoare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de perisoare din piept de pui, dreasa cu smantana si lamaie