Bors scazut

de Anastasia in Supe/Ciorbe, 5 Feb 2011 | 19792 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr varza proaspata
  • 1 varza murata de 2kg
  • 1 kg carne de porc cu os
  • 1 ceapa mare taiata bucati mari
  • 2 morcovi taiat rondele
  • ~1 lingura de piper negru boabe
  • 3 frunze de dafin
  • 5 linguri bulion de rosii, dar sa nu fie sarat
  • apa cat sa cuprinda continutul ceaunului
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bors scazut:

Se taie in patratele varza si se amesteca cu legumele si mirodeniile, se pune intr-un ceaun mare si se alterneaza pe straturi cu carnea. Intr-o oala se diluiaza bulionul in 1,7 litri de apa si se toarna peste varza in ceaun, se fierbe la foc foarte mic timp de 4 ore acoperit cu capac. Se serveste fierbinte cu un paharel de tuica :)) la dorinta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Bors scazut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ciorba de cartofi cu carne de porc si leustean