Briose pentru Mos

de alinutza1983 in Prajituri, 5 Dec 2010 | 5340 vizualizari

 

Aseara am facut si ceva dulce pentru Mos, doar ca nu am mai avut timp sa postez.....Iata ce a iesit

reteta e luata tot de pe Bucataras, de la JustLoveCookin........

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1/2 pahar lapte
  • 1/2 pahar ulei
  • 1 pahar nuca de cocos
  • 1 pahar zahar
  • 1,5 pahare faina
  • 1 plic praf de copt
  • un praf sare
  • 1 ciocolata dupa preferinta
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Briose pentru Mos:

Mixam ouale cu zaharul,adaugam uleiul,laptele,nuca de cocos,praful de sare, iar la urma faina amestecata cu pliculetul de praf de copt. Taiem ciocolata in bucatele sau folosim chips-uri de ciocolata. Incorporam bine si cu o lingura punem compozitia obtinuta in formele de muffin.Dam la cuptorul preincalzit,la 180 grade,pentru cca 45 minute....

 

Folosim ca unitate de referinta in masurarea ingredientelor un pahar....trebuie ca de fiecare data sa fie acelasi pahar, in sensul sa nu difere cumva cantitatea de ingrediente.

Daca ti-a placut reteta noastra "Briose pentru Mos" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

kamy 1

06.12.2010, 11:53

faine forme 5f

alinutza1983 1

06.12.2010, 14:02

multumesc bucatarasilor! da.....chiar a venit de data asta ( mai ales ca ma cheama si Nicoleta )!

Dana_Retetegg 1

07.12.2010, 20:24

Super

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]