Bruschete

de SanatateAcasa in Aperitive / Garnituri, 12 Feb 2012 | 4974 vizualizari

 

Bruschetele sunt intr-adevar un aperitiv usor, pe care il puteti pune in fata si celor mai capriciosi musafiri. Bruschetele sunt delicioase si usor de preparat.

 

INGREDIENTE

  • Tot ce va trebuie pentru 4 portii sunt;
  • 2-3 rosii coapte(taiate in cuburi, de la care se inlatura semintele),
  • putina sare,
  • putin piper macinat,
  • cateva frunze de verdeata proaspata,
  • putin busuioc,
  • 1 lingura cu ulei de masline,
  • putina grasime pentru ungerea tavii de cuptor,
  • 2 catei de usturoi (taiati in felii mici si subtiri),
  • plus o pensula pentru bucatarie
  • 4 chifle din faina integrala, sau cu tarate.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bruschete:

Chiflele se taie pe din doua, se folosesc doar 4 bucati. Pe de o parte, se taie usturoiul, se amesteca cu uleiul, sarea si piperul. Se pun chiflele in cuptor, se pun pe o tava unsa cu putina grasime, se lasa in cuptor la foc mediu.

Rosiile se taie in cubulete, se inlatura semintele. Se scurg de zeama. Se amesteca cu busuiocul. Daca s-au prajit un pic chiflele, se scot, se ung cu putin ulei amestecat cu usturoi, sare si piper, apoi se adauga rosiile, se mai lasa chiflele in cuptor pret de 10 minute. Se decoreaza cu cateva frunze de verdeata (patrunjel, busuioc sau menta).

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Bruschete" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bruschetta con pomodoro e aglio selvatico