Bucatele de porc cu ciuperci si sos de ardei

de Panacris in Porc, 28 Ian 2012 | 5797 vizualizari

 

Un fel de mancare rapid si gustos!!!

 

INGREDIENTE

  • pulpa de porc 300 g.
  • ciuperci champignon 300 g.
  • smantana de gatit 250 ml.
  • apa 100 ml.
  • amidon alimentar 5 g.
  • boia de ardei dulce 2 g.
  • ardei gras rosu 1 bucata
  • ulei de masline 50 ml.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bucatele de porc cu ciuperci si sos de ardei:

Pulpa de porc se taie cubulete, se pune la prajit in ulei de masline in tigaia wokk, se adauga ciupercile curatate, taiate felii, si ardeiul rosu taiat marunt, lasandu/se la brezat cca. 15 minute, la foc potrivit, acoperit. Intre timp se amesteca amidonul cu smantana de gatit, apa, boiaua de ardei dulce. Se rastoarna peste compozitia de carne si se mai lasa la fiert, la foc mic, acoperit cca. 8 minute, pana se leaga sosul,avand consistenta unei smantani mai groase. Se serveste cu piure de cartofi sau orez dupa gustul fiecaruia.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Bucatele de porc cu ciuperci si sos de ardei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada de porc si cartofi taranesti