Budinca cu paste

de dantes in Paste, 17 Dec 2021 | 7177 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g.paste fainoase
  • 500 g.branza de vaci dulce
  • 100 g zahat
  • 6 oua
  • 300 ml.smantana
  • esenta de vanilie
  • coaja de portocala
  • unt
  • pesmet
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu paste:

Se fierb pastele conform indicatiilor de pe pachet si se lasa la scurs.

Branza se amesteca cu 4 oua,150 ml.smantana,zaharul,esenta de vanilie si coaja de la o potrocala.Se amesteca aceasta compozitie cu pastele fierte.

Se pregateste o tava mai adanca,se tapeteaza cu unt si putin pesmet,dupa care se toarna compozitia cu paste.

Se bat cele doua oua ramase cu smantana ramasa si se adauga deasupra.

Se introduce tava in cuptorul preincalzit la 180 grade si se lasa la copt circa 20 minute pana cand se rumeneste deasupra.

TIPS-URI

1

Se pot folosi orce tip de paste

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu paste" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Compact Sense

- 700 lei
3399.99 lei
2699.99 lei

COMENTARII (15)

Gherca Daniela 1

20.12.2021, 19:43

o bunatate de budinca!

Catalina L 1

20.12.2021, 21:24

amintiri din copilarie, ce bunatate

oanapl 1

20.12.2021, 21:55

Delicioasă!

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Paste cu sos alb