Budinca de cartofi cu cas

de Mitinita in Mancaruri de legume, 20 Feb 2015 | 3660 vizualizari

 

Unul dintre felurile preferate ale copiilor

 

INGREDIENTE

  • o jumatate de kg de cartofi
  • 4 oua
  • 250 ml smantana
  • 250 g cas
  • 50 g unt
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca de cartofi cu cas:

Se curata cartofii de coaja si se taie in jumatati, apoi se fierb in apa clocotita cu putina sare. Se fierb doar pe jumatate si se scot cand inca sunt tari. Se scurg de apa, se lasa sa se raceasca putin (sau se clatesc cu apa rece) si se feliaza.

Se bat ouale, se adauga smantana, casul, untul si se sareaza dupa gust.

Feliile de cartofi se aseaza intr-o tava unsa cu unt. Se toarna deasupra amestecul de oua cu branza si se misca tava incat compozitia sa se aseze uniform.

Se da tava la cuptorul preincalzit si se coace pana cand compozitia nu mai joaca.

Se serveste fierbinte, taiata in felii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca de cartofi cu cas" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine pufoasă cu unt, pătrunjel și usturoi - Rețeta savuroasă de casă

ieri la 11:03

Bomboane cu Nutella și alune de pădure - Rapide și delicioase

pe 24.11 la 09:24

Chifle cu lapte bătut și praf de copt - Rapide și gustoase

pe 21.11 la 17:39

Banoffee Pie - Desertul delicios cu banane și frișcă

pe 21.11 la 17:20

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]