Budincă de orez cu brânză şi ananas

de Zamfira in Dulciuri, 29 Noi 2015 | 4428 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cană orez (de preferat orez alb)
  • 500 g brânză de vaci
  • 1 ou
  • 3 linguri făină
  • 6 linguri zahăr
  • 2 esenţe rom
  • coaja de la o lămâie
  • 1 compot de ananas
Portii: 24
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budincă de orez cu brânză şi ananas:

Fierbem orezul în apă cu sare. Scurgem orezul foarte bine de apă.

Amestecăm brânza de vaci cu celelalte ingrediente, oul, zahărul, făina, esenţele, la sfârşit ananasul din compot. Omogenizăm totul foarte bine.

Ungem o tavă yena sau o tavă pentru prăjituri cu ulei şi tapetăm cu griş. Punem orezul apoi compoziţia de brânză. Punem tava în cuptorul preîncălzit, la foc moderat pentru 25-30 minute, după care reducem puţin intensitatea focului şi mai lăsăm budinca încă 25 de minute.

Se poate felia frumos abia când s-a răcit complet.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Budincă de orez cu brânză şi ananas" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fundite, minciunele sau uscatele