Bulion de ardei

de ianculubita in Bulion, 4 Sep 2011 | 20012 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10kg de ardei kapia
  • 6-7 ardei iuti
  • 1ceasca de sare
  • 3linguri de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Bulion de ardei:

Ardeiii curatati spalati,ii dau prin masina de tocat carne apoi ii pun la fiert impreuna cu sare si zahar la foc mic 3ore amestecand mereu;nu va recomand sa-l puneti in cuptor pentru ca se inchide la culoare si nu mai este rosu;cu acest bulion,procedez la fel,il pun in sticle,le fierb si le racesc in patura;il folosesc iarna la varza calita la cuptor,fiind un pic picant si mai pun si la sarmalute si pentru gust si pentru aspect.

Daca ti-a placut reteta noastra "Bulion de ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

adry88 1

05.09.2011, 16:57

interesanta reteta si chiat imi plac o trec la favorite

DIANA B 1

05.09.2011, 19:06

Valeeeeeeeeeeeeeeeeeeei , am revenit ... si pasta mea de ardei ii pe foc , 3 ore tre' sa fiarba ? pffffffffffffff
Unde-ai gasit sticle cu gura asa de mare ? glumesc

susu 1

08.09.2011, 21:26

si eu faceam acu m-am puturosit, minunata si pt culoare si pt gust

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cum se face sucul de rosii