Burek cu carne

de Ubulika in Mancaruri cu carne, 16 Mai 2010 | 16907 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet foi de placinta
  • carne tocata
  • smantana
  • oua
  • patrunjel
  • ceapa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burek cu carne:

In 2-3 linguri de ulei, se caleste ceapa,se adauga carnea,boia ,sare si piper.
Se caleste carnea amestecand continuu, pana se inchide la culoare ...
Se lasa sa se raceasca,apoi se adauga un ou si patrunjel.
Se unge bine cu ulei o tava mai adanca. Se aseaza 2-3 foi de placinta, cea mai de sus se unge cu cateva picaturi de ulei, apoi se aseaza un strat de umplutura.
Se continua la fel: 2-3 foi de placinta (nu se unge fiecare foaie si in nici un caz nu se exagereaza cu uleiul) apoi un strat de umplutura.
Odata placinta asamblata, se preseaza usor suprafata, apoi, cu un cutit bine ascutit, se portioneaza dupa preferinta - in patrate, romburi sau triunghiuri.
Oul, apa minerala si smantana se bat bine si se toarna peste burek.
Se introduce in cuptorul preincins la 190 de grade si se coace 45-50 de minute (depinde si de cuptor, dar si de marimea tavii). Burekul, cand este gata, e frumos rumenit.Se lasa sa se raceasca in tava, apoi se taie din nou, urmand liniile pe care a fost taiat crud

Daca ti-a placut reteta noastra "Burek cu carne" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

pe 28.07 la 09:06

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei umpluti la vasul tajine