Burgul in sos de rosii

de aziz in Mancaruri de post, 2 Mar 2012 | 5267 vizualizari

 

Nu stiu daca ati incercat burgul in altceva decat in salata de tabuleh daca nu atunci sa stiti ca a venit timpul si daca tot santem in post un motiv in plus aveti....:))

 

INGREDIENTE

  • 200 gr burgul=grau decorticat si sfaramat
  • o ceapa mica
  • o lingura de supa de legume instant
  • o cana suc de rosii
  • sare si piper
  • o mana de fasole pastai calite cu putina ceapa si un catel de usturoi in putin ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Burgul in sos de rosii:

Deci taiam ceapa cat mai fin si o calim in cateva linguri de ulei .Adaugam sucul de rosii si cand incepe sa fiarba punem cele 200 gr de burgul.Punem supa instant, sare ,piper si lasam la fiert nu dureaza mult aproximativ 20 minute.Fasolea pastai se caleste cu ceapa si usturoiul in cateva linguri de ulei punem capacul deasupra si lasam pana se patrunde .Se serveste cald cu sau fara carnita .

Daca ti-a placut reteta noastra "Burgul in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Melanzane alla parmigiana – Reteta simpla, rapida si plina de savoare

de vasimur 4

pe 29.08 la 16:08

Plăcinte daneze cu caise - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 29.08 la 13:57

Cheesecake cu Oreo - Rețeta delicioasă, fără coacere

pe 29.08 la 11:55

Tiramisu cu sticksuri de ciocolată - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.08 la 09:31

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pasta de fasole cu sos de ceapa caramelizata