Cartofi copti

de Dana Cristea - pusikmea in Aperitive / Garnituri, 4 Feb 2011 | 4384 vizualizari

 

aseara mi-am adus aminte de copilarie, de bunatatile pe care le facea mama si bunica mea, pe cat de simple, pe atat de gustoase, niciodata nu voi uita gustul copilariei!:)

 

INGREDIENTE

  • cartofi ( cati vrea fiecare )
  • branza ( de burduf ar fi excelenta, insa merge de care aveti)
  • sare
  • piper
  • zeama de varza
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi copti:

Spalam bine cartofii si ii bagam in cuptor in coaja.

II lasam la foc mediu aproape o ora, ii verificam din cand in cand.

Cand s-au copt, ii scoatem din cuptor si ii lasam foarte putin sa se racoreasca, acesti cartofi sunt buni calzi ( sa te frigi la limba) si ii desfacem cu mana.

Dam branza pe razatoare si o punem peste cartofii pe care i-am sarat daca branza nu este sarata, cine vrea poate pune si piper.

Servim cu mana alaturi de o cana cu zeama de varza, gustul nu se discuta, e minunat!

Cartofii se pot servii simpli, fara branza, sau pentru piticii care inca nu papa singurei se pot decojii si se paseaza, adaugam branzica rasa si gata cina.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi copti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Garnitura cartofi evantai