Cartofi cu cascaval la cuptor

de alilianaa in Aperitive / Garnituri, 1 Aug 2013 | 5909 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 cartofi
  • 100 g branza de vaci
  • 4 oua
  • 150 g cascaval
  • sare, piper, cimbru, maghiran
  • 2 linguri unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi cu cascaval la cuptor:

Cartofii se curata, se spala si se taie rondele. 

Se pun la fiert in apa cu sare.

Cand sunt gata se strecoara si sa dau sub jet de apa rece, se pun la scurs.

Se ia un vas ( eu de yenna am folosit), se unde cu unt. Se pun cartofii. 

Din 4 oua, sare si branza de vaci rasa se face un amestec care se toarna peste cartofi. Se pune  piper, maghiran, cimbru. Se pun cubulete de unt de-asupra.

Cascavalul de rade si se presara de-asupra. Se da la cuptor pentru 30 min. la foc domol.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi cu cascaval la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

ieri la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

Minciunele dospite - Extra pufoase și delicioase

pe 18.06 la 10:01

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

pe 17.06 la 08:45

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mousse de somon cu crema de branza Delaco