Falafel

de Miha in Aperitive / Garnituri, 12 Apr 2010 | 12460 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g naut
  • 2 catei de usturoi,
  • 1 ceapa mica,
  • boia de ardei,
  • patrunjel verde
  • coriandru 
  • sare si piper
  • susan pentru decor,
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Falafel:

Nautul se pune la hidratat in apa rece, cu o zi inainte (sau peste noapte).

Toate ingredientele se pun la robot si se mixeaza. Pasta obtinuta se modeleaza sub forma de bilute, care se tavalesc prin susan.

Se prajesc in ulei bine incins sau se pot pune la cuptor intr-o tava tapetata cu hartie de copt, in jur de 20 de minute.

Se servesc alaturi de o salata verde sau salata tabbouleh.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Falafel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

ieri la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere - Rapida si spornica

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci - Reteta rapida si delicioasa

de oanapl 7

pe 25.01 la 20:07

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu susan