Cartofi Dauphinoise

de ralu_ca in Aperitive / Garnituri, 30 Iun 2013 | 15229 vizualizari

 

mi se par geniali, un gust deosebit

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi noi
  • 2 cepe
  • 150 g branza
  • 1 capatana usturoi
  • 150 g smantana
  • 2 felii cascaval
  • sare, piper
  • boaia de ardei
  • 4 linguri ulei de masline
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi Dauphinoise:

Cartofii i-am spalat si i-am taiat rondele, apoi ceapa am taiat-o rondele. Intr-o cratita am incins uleiul si am adaugat cartofii si ceapa, am amestecat, am adaugat sare, piper, boia. Am amestecat approx 5 minute. Intr-o tava am rasturnat cartofii si i-am introdus la cuptor ( 30 min ) la foc moderat.  Intre timp am pregatit un amestec din branza rasa, smantana si usturoi pisat si am turnat peste cartofi, amestecand bine. I-am introdus din nou la cuptor si cand erau aproape gata am ras cascavalul, lasand sa se rumenasca.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Dauphinoise" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua ochiuri in cuib de cartofi copti