Cartofi Duchesse

de Gherca Daniela in Aperitive / Garnituri, 23 Ian 2016 | 4376 vizualizari

 

Sunt minunati alaturi de o friptura sau chiar simpli!

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi medii
  • 2 linguri pline cu smantana
  • 2 linguri unt
  • 1 ou
  • sare
  • 100g cascaval ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi Duchesse:

Punem cartofii cu tot cu coaja la fiert si cand intra furculita in ei sunt gata.

Ii decojim, potrivim de sare, adaugam untul si smantana si ii zdrobim ca pe piure, adaugam si oul cu cascavalul, apoi mixam pana la omogenizare.

Intr-un pos punem compozitia rezultata si facem ''moate'' pe o hartie de copt si le dam la cuptor pana sunt usor rumenite deasupra.

Sunt minunate de gustoase!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi Duchesse" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cartofi noi cu unt si marar - Reteta ucrainiana pentru o garnitura simpla si gustoasa