Cartofi noi cu verdețuri

de Panacris in Mancaruri de post, 23 Mai 2013 | 3981 vizualizari

 

Vedetele primăverii cartofii noi și verdețurile! Acest fel de mâncare se pate consuma ca atare sau ca și garnitură lângă un preparat din carne. Poftă bună!

 

INGREDIENTE

  • cartofi noi cca. 2000 g,
  • mărar verde 1 legătură,
  • corinadru 4-5 fire,
  • foi de ceapă verde,
  • foi de usturoi verde,
  • ulei de floarea soarelui cca. 500 ml,
  • sare iodată.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi cu verdețuri:

Cartofii se curăță ușor sub jet de apă rece cu un burete de sârmă. Între timp se încinge uleiul într-un vas adânc, indicat ar fi unul de fontă. Cartofii se taie în bucăți mai mari, decât obișnuim pentru cartofii prăjiți, se pun la prăjit la foc puternic, cca. 15 minute. Între timp se curăță verdeața și se toacă mărunt. Cartofii după ce s-au prăjit, se scot într-o strecurătoare, se asezonează de sare și se preasară verdeața tocată, amestecându-se ușor, până se înglobează.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi cu verdețuri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (30)

Rocsi 1

23.05.2013, 21:23

Mmm prea buni. Maine cartofi noi am si eu in program

gaby_gabytza 1

23.05.2013, 21:27

adry88 1

23.05.2013, 21:34

buni

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Escalop de soia cu ciuperci