Cartofi noi la cuptor cu carne de porc

de roxanamiti in Porc, 17 Mar 2012 | 10763 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. cartofi noi,
  • 500 g. carne macra porc,
  • 4 rosii,
  • 2 lingurite piper boabe,
  • 4 foi dafin,
  • 2 lingurite boia iute, ( sau una daca vi se pare prea iute)
  • 1 lingura untura,
  • 2 linguri ulei,( pt salata)
  • 4 linguri ulei,( pt cartofi)
  • 1 lingura suc lamaie,
  • 1 lingura otet,
  • pantrujel tocat,
  • sare,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi noi la cuptor cu carne de porc:

- spalam cartofii si ii punem la fiert in apa cu sare si  2 foi de dafin (15 min),
- carnea o taiem bucatele mai mari si o punem la calit in untura, cand prinde un pic de culoare adaugam o ligurita de piper boabe, 2 foii de dafin si un paharel de apa calduta, acoperim si lasam la foc mic,( procesul cu apa calduta continua pana fierbe carnea bine) 
- cartofii ii taiem in 4, ii amestecam cu boiaua iute, lingurita de piper boabe si uleiul apoi ii dam la cuptor la maxim cam 15 miute pana se rumesc bine,
- rosiile le taiem si le punem cu uleiul, otetul, sucul de lamaie, pantrujelul tocat si un pic de sare in frigider pana la ora mesei,( cam 10 minute inante de a servi masa)
- POFTA BUNA SI SA VA FIE DE BINE!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi noi la cuptor cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pireu & carne