Cartofi picanti

de vero_closca in Aperitive / Garnituri, 3 Noi 2011 | 5111 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg cartofi rosii
  • 1 linguita boia dulce
  • 1 lingurita boia iute
  • 1/2 lingurita piper
  • 1/2 lingurita usturoi granulat
  • 1/2 lingurita sare
  • 1/2 lingurita cimbru uscat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi picanti:

Se spala cartofii si se fierb in apa usor sarata. Se curata si se taie in sferturi. Se rumenesc usor in ulei incins. Se scot si se trec prin amestecul de condimente. Sunt foarte aromati si picanti si merg alaturi de o salata!

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi picanti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Cartofi acordeon