O alta reteta luata din revista Avantaje delicioasa
Cartofii se curata de coaja,se taie cuburi si se pun in apa cu sare la fiert circa 5-10 minute dupa ce incepe apa sa clocoteasca.(nu trebuie sa fie fierti).
Pastarnacul se curata de coaja si se taie fasii,se pune la fiert la fel cum am pus cartofii,la fel si durata de timp.
Cartofii se pun intr-un vas de ceramica,punem 3 linguri de ulei.putin cimbru,sare,piper si se pun la cuptor pentru 1 ora.
Pastarnacul ramas se amesteca cu uleiul ramas si condimente.
Inainte cu 15 minute se scot cartofii,se adauga si pastarnacul .
Parmezanul se amesteca cu pesmetul si cimbru(eu nu l-am folosit pe tot,mi sa parut mult),se adauga peste cartofi si pastarnac,si se da iar la cuptor pentru 15 minute.
1
Se servesc ca garnitura,sau se pot servii ca masa principala cu un sos de usturoi