Cartofi taranesti

de babi5 in Aperitive / Garnituri, 19 Oct 2013 | 5291 vizualizari

 

Buni si sanatosi usor de preparat si sunt la fel de buni si calzi si reci ..

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de cartofi
  • sare
  • piper
  • vegeta
  • 1 ceapa mica
  • 1 ardei rosu
  • 2 catei de usturoi
  • 50 ml ulei
  • boia de ardei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi taranesti:

Se curata cartofii si se spala apoi se taie (fiecare cum doreste) eu i-am taiat in doua ,fiindca nu au fost asa de mari,.

Se pune intr-o oala cu putina sare  la fiert . Cind sunt gata de fiert ii strecuram , intre timp cit cartofii fierb tocam ceapa, ardeiul si usturoiul si punem intr-o tigaie  la calit cu uleiul.

Adaugam piperul ,vegeta si boiaua si punem peste cartofii strecurati si-i amestecam usor sa  nu se sfarame.

Se pot asezona cu frunze de patrunjel .

TIPS-URI

1

Sunt foarte gustosi si calzi si reci

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi taranesti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]