Cartofi ţărăneşti în ceaun

de ionix in Porc, 15 Sep 2010 | 12857 vizualizari

 

o mancarica pentru soţi :D:D

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi mari
  • 250 g kaizer
  • doua cepe mari
  • 5 catei de usturoi
  • 1/2 ardei iute rosu
  • cateva linguri cu ulei
  • sare si piper dupa gust
  • patrunjel proaspat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi ţărăneşti în ceaun:

Cartofii se spala bine si se fierb in coaja.

Dupa ce au fiert ii decojim cat sunt fierbinti si apoi ii taiem in 4 sau in 6, depinde de cat de mari sunt cartofii.

Intr-un ceaun incingem putin ulei si punem kaizerul taiat feliute.

Lasam pana cand kaizerul se inmoaie putin iar apoi adaugam ceapa taiata julien si usturoiul taiat feliute.

Lasam pana se inmoaie ceapa iar apoi adaugam cartofii si ardeiul iute.

LAsam pana se rumenesc putin cartofii si scoatem pe o farfurie, cu o paleta de scurs.

Presaram patrunjel proaspat tocat si lasam sotul sa se bucure.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi ţărăneşti în ceaun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (33)

nadina73 1

16.09.2010, 18:46

vreau si eu pt bebe daca e pt sotisi dau in schimb

dentistutza 1

17.09.2010, 09:06

am pus-o la favo

ionix 1

17.09.2010, 14:25

@Claudia si Nadina... sarut-mana pt furci si aprecieri @Dentistutza.. pofta buna!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tartă cu afine și cremă de vanilie - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:16

Mini quiche rapid cu șuncă și dovlecei - Simplu, ușor și gustos

pe 22.08 la 15:04

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

pe 22.08 la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

pe 22.08 la 09:15

TOP
utilizatori

Caty

4278 puncte

RODIMUR

2187 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

Rocsi

325 puncte

vasimur

193 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta traditionala de cartofi taranesti cu afumatura