Cartofi umpluti

de LUK in Aperitive / Garnituri, 22 Ian 2012 | 3773 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cartofi de marime medie
  • 1 ou
  • 2-3 linguri de cascaval ras+extra pentru ras
  • o lingura de branza teelemea rasa
  • sare
  • putin patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi umpluti:

 Fierbem cartofii in coaja ,pe jumatate,cam 15min dupa ce a inceput sa fiarba apa.

Ii scoatem apoi din apa in care au fiert si ii racim in apa rece.

Ii taiem pe jumatate pastrandu-le coaja.Scobim in mijlocul fiecarei jumatati lasand langa coaja si in scobitura un strat de cartof de 1 cm sau mai putin..scobitura de cartof o amestecam cu oul.sarea,patrunjelul vered tocat marunt,branza telemea si cascavalul.

Cu acest amestec umplem jumatatile de cartof.

Radem peste fiecare cartof cascaval si apoi ii introducem la cuptor pentru 15-20min(cat sa se topeasca frumos cascavalul).

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi Byron