Caș de oaie marinat în stil mediteranean

de Rita Ilies in Conserve, 31 Mar 2015 | 6554 vizualizari

COMENTARII (15)

MotanLaOale 1

31.03.2015, 12:18

Rita Ilies 1

31.03.2015, 12:44

Gherca Daniela 1

31.03.2015, 13:30

deyutzky 1

31.03.2015, 16:10

arata suuuuper!

Rita Ilies 1

31.03.2015, 17:31

Merci!

Bya Ralu 1

31.03.2015, 20:39

din asta nu pap da poti trimite un borcan )

Rocsi 1

31.03.2015, 20:44

Rita Ilies 1

31.03.2015, 21:06

Ralucuța, poți pune alt fel de brânză. Feta de exemplu.

miki_a 1

31.03.2015, 23:13

Marinez si eu tot felul de branzeturi... (decat sa le arunc mai bine le conserv si le pun in salate sau in sandvichuri), dar nu in ulei de masline (la rece uleiul de masline devine vascos si aspectul nu e tocmai imbietor). Eu folosesc ulei de floarea soarelui de prima presa sau mediteranean (de la Floriol). E o paranteza!
Oricum, te felicit pentru reteta! Imi place!

Rita Ilies 1

31.03.2015, 23:45

Ela, la rece înseamnă frigider, dar eu ţin borcanele în cămară. oricum, după ce revine la T camerei, uleiul de măsline se limpezeşte. Orice ulei de primă presă e bun. Eu îl prefer pe cel de nucă, dar marinez rar în el că-i 100 de lei litrul.

miki_a 1

01.04.2015, 00:36

Am sa incerc si eu sa le tin in camara! Ulei de nuca...destul de costisitor !

dantes 1

01.04.2015, 09:21

Interesant

Rita Ilies 1

01.04.2015, 11:31

Da, Ela, e scump!

tarasmariana 1

03.04.2015, 05:44

Panacris 1

19.07.2020, 20:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

Chec cu cacao și ciocolată albă - Desert rapid și delicios

pe 02.05 la 09:29

Tartă cu cartofi - Cea mai simplă și savuroasă rețetă

pe 02.05 la 09:26

TOP
utilizatori

oanapl

2000 puncte

Valclaudia

107 puncte

vasimur

81 puncte

RODIMUR

56 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Branza de vaca marinata in ulei de masline si condimente