Castane coapte

de Tabita _ in Aperitive / Garnituri, 30 Mar 2014 | 5438 vizualizari

 

Imi plac castanele si imi amintesc de copilarie.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg castane
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Castane coapte:

Castanele se pun in apa cu sare si se lasa 1 ora.

Se cresteaza castanele ca sa nu explodeze si sa se desfaca mai usor.

Se pun castanele pe tava.

Trebuie stropite din cand in cand. Se intorc de pe o parte pe alta.

Se coc aprox. 20-30 de minute la 200°C. 

Se acopera cu un prosop ud si se lasa asa cateva minute, apoi se descojesc.

 

TIPS-URI

1

Se pot consuma asa sau se poate face piure.

Daca ti-a placut reteta noastra "Castane coapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (16)

Tabita _ 1

02.04.2014, 20:54

Adriana multumesc!

GeorgiaA 1

05.04.2014, 22:05

vreau si eu

Tabita _ 1

05.04.2014, 23:54

Georgia, le-am facut mai demult.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu brânză Camembert și bacon - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 11:31

Tiramisu cu cozonac – rețetă simplă și ingenioasă pentru un desert savuros

ieri la 10:52

Bruschete cu pesto de fistic, mortadella și burrata - Rețeta ușoară și plină de savoare

ieri la 09:20

Bruschete cu roșii și măsline - Rețeta simplă și savuroasă

ieri la 08:25

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]