Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de alinutzika in Porc, 22 Iul 2011 | 4419 vizualizari
Ceva ce nu as putea refuza niciodata...oricat as fi de satula....:)))
1
Bucataras incepator
Taguri: ceafa de porc, gratar, retete Porc
Se taie carnea in bucati relativ egale, cam de 1 cm grosime, se condimenteaza si se prajeste in tigaie antiaderenta.
de bucatarasa 1
de Pasiune pentru bucatarie 1
de trifadalia 4
ionela2682 1
alinutzika 1
multumesc pt aprecieri..eram sigura ca nu sunt singura carnivora convinsa din zona..
mamaieelena 1
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 16:33
ieri la 16:03
ieri la 12:08
pe 21.11 la 10:51
de Panacris 9
pe 20.11 la 14:48
6 comentarii
5 comentarii
de Caty 3
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
nilguin 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MihaelaB79 1
Emil 1
Caty 3
2052 puncte
Rocsi 9
1250 puncte
vasimur 4
1198 puncte
oanapl 7
1103 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!